Blog Details

Home >> Blog >> English

Omzeil de Pokerstars-blokkade in Nederland met een VPN

Helaas is het momenteel niet mogelijk om Pokerstars te spelen vanuit Nederland, omdat de website is verboden door de Nederlandse kansspelautoriteit. De reden hiervoor is dat de Nederlandse wetgeving nog steeds in ontwikkeling is en er momenteel geen licenties worden verstrekt voor online gokken in Nederland. Echter, er zijn manieren om Pokerstars te spelen vanuit Nederland, zoals het gebruik van een VPN.


Omzeil de Pokerstars-blokkade in Nederland met een VPN


Een VPN, of Virtual Private Network, creëert een versleutelde tunnel tussen jouw apparaat en de internetprovider, waardoor je IP-adres wordt verborgen en het lijkt alsof je verbinding maakt vanuit een ander land. Hierdoor kan je Pokerstars spelen vanuit een land waar de website wel toegestaan is.


Helaas detecteert Pokerstars het gebruik van een VPN en blokkeert het de toegang tot de website. Dit komt doordat de meeste VPN's een gedeeld IP-adres gebruiken, wat betekent dat hetzelfde IP-adres wordt gebruikt door meerdere gebruikers. Om dit probleem te omzeilen, moet je een VPN gebruiken die een uniek IP-adres biedt, ook wel bekend als een residential IP-adres.


Met een residential IP-adres kan je Pokerstars spelen zonder dat de website je VPN-dienst detecteert. OkayVPN is een van de VPN-diensten die residential IP-adressen biedt, waardoor je vanuit Nederland Pokerstars kan spelen alsof je verbinding maakt vanuit een ander land.


Dus als je vanuit Nederland Pokerstars wilt spelen, is het gebruik van een VPN met een residential IP-adres momenteel de enige oplossing. OkayVPN biedt een veilige en betrouwbare oplossing, met een 24/7 klantenservice die beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden.


We have launched new site OKayvpn.com  for offerup geounblock. Specialized in providing high quality residential ip.


Omzeil de Pokerstars-blokkade in Nederland met een VPN

Trial packages include Residential IP in multiple U.S. cities Go